Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Overname Broekhuyzen Horecagroothandel door BidFood

16 juli 2024

Beste relatie,

Met gepaste trots en na al die jaren zelfstandig ondernemen willen wij je, natuurlijk ook met gemengde gevoelens, laten weten dat wij het zeer weloverwogen besluit hebben genomen om verder te gaan als Bidfood Noordwijkerhout.

Dit willen wij, Rick & Joyce de Heij, natuurlijk graag verder toelichten, want deze stap maken wij vanuit een hele sterke positie en is gebaseerd op een duidelijke en goed doordachte toekomstvisie.

Vanuit onze historie is Broekhuyzen Horecagroothandel regionaal uitgegroeid tot een ijzersterke speler in het fastservice-segment en dat blijven we zonder twijfel!

Daarnaast hebben we de afgelopen 10 à 15 jaar ook mooie stappen gemaakt in het restauratieve segment en hebben hierin schitterende trouwe klanten mogen verwelkomen. Daar zijn we enorm trots op en dankbaar voor!

Tegelijkertijd vraagt deze ontwikkeling om een steeds breder en dieper assortiment. Wij ervaren dat we hierin niet altijd de stappen kunnen maken die wel nodig zijn om in dit segment door te kunnen blijven pakken. Zo missen we toch wel een bredere range artikelen onder private label, ondersteunende concepten en het kunnen bieden van workshops om klanten echt goed op weg te kunnen helpen, maar ook het in eigen beheer kunnen bieden van verse handel zoals vlees, vis, groenten en fruit.

Onder de vlag van Bidfood kunnen wij straks, in samenwerking met de vestiging Schiedam, een assortiment aanbieden van maar liefst 50.000 artikelen!

Vervolgens krijgen we ook te maken met de verduurzaming, zoals bijvoorbeeld de elektrificatie van het wagenpark en de forse investeringen die hierbij komen kijken. Natuurlijk hebben wij en al onze collega’s hiermee te maken, maar Bidfood is volop bezig met hun CO2-footprint en loopt hiermee voorop. In onze ogen is dit ook een belangrijk speerpunt.

Al met al vinden wij in de huidige en toekomstige markt deze stap van het grootste belang om relevant te blijven en sterker nog, hebben we de ambitie om in onze regio de bovenliggende partij te worden. Tegelijk met dit statement mag het duidelijk zijn dat wij aanblijven als directie van de Bidfood-vestiging Noordwijkerhout.

Bidfood biedt de schitterende kans om ons in de regio verder te ontwikkelen en door te groeien. Wij hebben er zin in en gaan met deze fantastische stap op termijn nog meer waarde toevoegen als bezorgende partner voor horeca en grootverbruik!

Dus zeker geen afscheid, maar op naar een nog betere en mooiere samenwerking!

 

© 2024 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter